понеделник, 8 юли 2013 г.

Арестуваха фен на Pink заради шега в туитър

16-годишното момче се пошегувало в социалните мрежи, че ще занесе бомба на концерта на певицата в Австралия. Властите взеха мерки и той не успя да присъства на събитието.
Тинейджърът беше изгонен от проявата в Мелбърн, тъй като публикува съобщение в туитър, че ще пусне бомба, когато Пинк се качи на сцената. 

Разбира се, поста беше изтрит, но той гласеше следното: "Pink готов съм с моята бомба. Време е да се взривим на Rod Laver Arena к****."

Охраната разпознала момчето от снимката му в мрежата и било арестувано едва десет минути след като концерта на звездата започнал. Малко по-късно то било освободено от полицията и се очаква да дава показания в съда. 

Сестрата му разкрива, че написаното е било шега и че е била съвсем невинна. Тя била предпоставка от песента на изпълнителката "Timebomb", която е бонус от последния й албум "The Truth About Love". 

Тя казва следното пред медиите: "Той не е искал да прозвучи така. Написал го е като част от песента й Timebomb, но е забравил да постави думата Time. Това не е нещо страшно. Имал е в предвид текст от песен."

Пинк не е коментирала
случилото се в социалните мрежи. Относно участията й в Австралия - ще има общо седем в Мелбърн като последното ще бъде на 17 юли. 




Снимка -  https://www.facebook.com/

Няма коментари: