понеделник, 15 юли 2013 г.

Захари Бахаров играе във филм на Клуни

Актьорът и водещ явно е спечелил вниманието на един от най-великите му колеги в Холивуд. Лентата с българина ще излезе в САЩ в средата на декември.
Феновете на сериала "Под прикритие" знаят що за талант притежава Захари. От скоро той се изявява и като водещ на Националната Лотария. Въобще гологлавият артист има успех във почти всеки проект, с който се захване.

В интервю за "Дикоff" нашенеца сподели, че е прекарал известно време в Англия, за да си усъвършенства английския, защото заради езика постоянно пропуска възможности за снимки в чуждестранни филми.  

Един от най - популярните сайтове за кино в света IMDB публикува екипа на новата продукция на Джордж Клуни, а там е именно и Бахаров. "The Monuments Men" е по сценарий на американския актьор, а българина ще влезе в ролята на командир Elyа. Сред останалите известни личности, които ще участват са Мат Деймън, Кейт Бланшет, Бил Мъри, както и разбира се самия Джордж Клуни.

Във филма ще се разказва за екипаж съставен от историци и музейни куратори, които се обединят, за да се възстановят известни произведения на изкуството откраднати от нацистите. 

На 18 декември ще бъде официалната премиера на лентата в Америка. Месец по-късно тя ще излезе и у нас. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: