петък, 4 април 2014 г.

"Aerosmith" на турне със Slash

Joe Perry обяви новината в социалните мрежи и YouTube. Това лято меломаните ще се насладят на истински феномен - рокаджиите ще се качат на една сцена с легендарният китарист.
Пери каза: "Преди няколко дни написах в туитър, че това лято ще излезем на една сцена със Слаш. Сега е абсолютно официално. Билетите ще бъдат пуснати в продажба много скоро."

Турнето на бандата ще мине под мотото "Let Rock Rule" и съвсем скоро ще бъде публикувана по-подробна информация за събитието. Част от датите и местата, където ще свирят са вече качени в сайта им. Китаристът Джо сподели снимки, на които се вижда, че рисува графити по стените в Л.А. Разбира се, надписа на творенията му е инициалите на групата. По този начин рокаджиите искат да държат в напрежение феновете си.

Както знаете момчетата ще забият и у нас след месец. Това ще е първото им посещение в страната ни, а почитателите ще могат да им се насладят на живо на 17 май в София. Концертът им ще бъде на стадион "Локомотив", а билети можете да закупите на цена от 70 до 150 лв. на: http://www.ticketpro.bg/.

Tom Hamilton, Brad Whitford, Steven Tyler и Joey Kramer издават последният си албум през 2012-та, а той се казва "Music From Another Dimension". С изключение на 2008-ма, "Аеросмит" прави обиколки през всяка година от първото десетилетие на 21-ви век. 

Освен това Пери разкри, че през октомври ще издаде автобиографията си, която ще бъде озаглавена "Rocks: My Life In And Out Of Aerosmith".

Повече подробности около музикантите можете да откриете на официалната им страница: http://www.aerosmith.com/.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: