вторник, 15 април 2014 г.

Brandy развали годежът си

Певицата и годеникът й Ryan Press не са вече заедно. Това съобщи говорителят на Brandy пред американските медии.
"Те не са вече заедно. Годежът е развален, но все още са запазили приятелството по между им. Те решиха да направят крачка назад и да преосмислят отношенията си. Бранди е на 35 сега и е самостоятелна жена.", заяви говорителят на изпълнителката за "Us Weekly".

През декември 2012-та именно този таблоид публикува първи новината за годежът на певицата. Това щеше да е първият брак за звездата, която участва и в "The Gamе". Тя вече има 12-годишна дъщеря от бившият си любим Робърт Смит. 

"Бранди има дъщеря и все още иска да се омъжи и да има още деца, но в момента е изключително ангажирана с толкова много неща.", обяснява още представителят на дамата. По неговите думи отношенията между двойката са топли и краят не е бил толкова драматичен. Бившите влюбени все още разговаряли и били приятели.

Въпреки че гостува в предаването на VH1 "Morning Buzz" красавицата не успя да съобщи вестта пред зрителите. За сметка на това тя подготвя нов албум, който ще е седмият й студиен такъв. "Това ще е много личен албум за мен. Той ще представя живота ми и какво ми се е случвало в последно време. Нямам търпение.", разкрива Norwood.






Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: