вторник, 29 април 2014 г.

Деян Донков ще става сърбин

Това заяви лично актьорът пред камерите на Би Ти Ви. Преди време Донков се е шегувал, че иска да смени гражданството си, но вече се замисля сериозно на тази крачка.
В краят на миналата седмица в "Преди обед" беше излъчен репортаж, в който се вижда, че на паркинга на Народният театър е сложена скоба на колата на Деян. Близо шест часа той чакал докато някой му обърне внимание и въпреки че табела за синя зона липсвала, се наложило артистът да плати глоба, за да си ползва отново автомобила.

Ядосаният мачо призна, че от известно време се майтапил, че иска да става сърбин, но след поредният фарс, на който станал жертва, той обмисля наистина да се откаже от българското си гражданство.

"Безобразията в тази държава достигнаха такива размери, че аз започвам сериозно да се замислям да стана сръбски гражданин, защото ги харесвам сърбите. Досега си го мислех само на шега, но вече съм категоричен.", пояснява Донков за сутрешното предаване на Би Ти Ви.

Както знаете доста чуждестранни актьори и изпълнители са минали по същият път. Тина Търнър, Жерар Депардийо са само част от звездите, които смениха народността си с цел да не плащат високи данъци на доходите си.

При родният ни талант обаче дилемата е от друго естество. Безредиците в страната ни са причина за момента само любимият на Кърджилова да предприеме тази крачка. Нищо чудно скоро и други известни личности у нас да пожелаят да се отрекат от собствената си страна, защото в нея за съжаление надделяват хаоса, корупцията и арогантността.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: