четвъртък, 10 април 2014 г.

Джони Деп се завръща към музиката

Актьорът планира да събере отново рок бандата си "The Kids". Годеницата му Амбър Хърд е повлияла той да вземе това решение.
Звездата възнамерява да си даде почивка за малко от киното и да се отдаде на музикалната си кариера. Деп желае да се върне при бившите си колеги, от които се отдели преди 30 години. 

Според в-к "The Sun" това е нещото, което Джони най-силно искал да направи в последно време."Той е разочарован рокер и целият успех, който е постигнал в актьорската си кариера, има желание да го повтори и в музикалната сфера.", пише още изданието.

Разбира се, Амбър, с която се запознава на снимачната площадка през 2011-та, също е настоявала той да се завърне обратно в групата, в която е бил главен китарист. "Това е една възможност Деп да поживее извън фантазиите си и да пробва какво ще стане. Притеснява го единствено факта, че музикалните критици няма да са благосклонни към него.", допълва още жълтата медия.

"The Kids" се разделиха през 1984-та, когато трябваше да се изместят от Флорида в Л.А. Това се наложи понеже Джони получи покана за роля в "A Nightmare On Elm Street". 

Мачото счита, че моментът е подходящ бандата да тръгне на турне и да запише албум. Момчетата смениха името си на "Six Gun Method", след като се разпаднаха. Сега най-вероятно ще се назоват по същият начин.

Това няма да е първият музикален проект на карибският пират. През 2012-та той си партнира с Мерилин Менсън в кавър версията на Карли Саймън "Your So Vain". Година по-рано се е качвал на една сцена с Алис Купър в лондонски клуб. Работил е с "Babybird", свирел е на китара в "Fade In-Out" на "Oasis" през 1997-ма.






Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: