петък, 25 април 2014 г.

Джоуи Кремър: Няма причина "Аerosmith" да пускат нов албум

Барабанистът на бандата шокира всички меломани с признанията си. Според него няма почти никакъв смисъл рокаджиите да записват нови проекти.
63-годишният музикант твърди, че от музика и записи не се изкарват много пари и ако искат все пак да го направят "Аеросмит" сами ще трябва да си платят за всичко. 

Крамър заяви по радио "Ultimate Classic Rock" следното: "Ще е супер ако направим нещо ново. Лошото е, че почти няма смисъл и си казваш "Защо да се занимавам?". Албумите не се продават и не става нищо с тях. Няма звукозаписни компании, които да платят за това и трябва ние да го правим."

Барабанистът пояснява, че групата му е свикнала да печели пари от дискове, но след като през 2012-та излиза "Music from Another Dimension!" резултатите били потресаващи. Приходите не били толкова, колкото се очаквало и това, което крепи рокаджиите е именно турнетата.

"От артистична гледна точка ще е забавно да запишем няколко нови песни, ще е красиво ако го направим заедно. Но няма почти никакъв смисъл в това, ако съдим по това какво се случи с последният ни проект. Разочароващо е, защото мисля, че имаше доста добри парчета в него. Ние сме "Аеросмит" и го направихме по начина, по който сме свикнали да правим нещата.", допълва още Джоуи.

Все пак има неща, които държат бандата, колкото до музикалната индустрия в момента. Крамър признава: "Музиката сега е за еднократна употреба. Нещо от сорта "Да, ето това е." и след пет минути има нещо друго. Ние не сме от света на Justin Bieber и Nicki Minaj. За съжаление, не си струва да правиш записи.".




Снимка -https://www.google.bg/

Няма коментари: