сряда, 9 април 2014 г.

Роклята на Катрин стана хит в интернет

Черно-бялата дрехата, с която беше облечена херцогинята в Нова Зеландия, бе разпродадена за минути в глобалната мрежа. 
Монохромната рокля, с която Кейт бе на посещението си в Нова Зеландия, се оказа голям хит в интернет. Тя изчезна за рекордно кратко време, а желаещите да си я закупят се оказаха прекалено много. 
Съпругата на принц Уилям носи роклята "Paulina" на събитие в Правителствения дом в Уелингтън. Цената на дрехата в сайта ToryBurch.com беше 240 долара. Популярното облекло се продаваше и на Net-a-Porter., Nordstrom.com и Bloomingdales.com. 

Според "E! Online" буквално за минути количествата били изчерпани. Причината за това е, че милиони жени по целият свят са искали да копират визията на дукесата. 

Принц Джордж също стана модна икона от известно време насам. В Нова Зеландия той беше облечен в гащеризон с лодка на "Rachel Riley". Стилните дрешки на новороденото стрували 125 долара, според онлайн проучване. Разбира се, както се очаква и този модел е в ограничени количества и е на изчерпване. 

Подобна беше ситуацията и в Австралия в началото на седмицата. Кралското семейство се появи на летището в Сидни, а бебето беше в раница тип кенгуру. Производителите на този аксесоар също констатираха, че бройките били разпродадени за часове.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: