петък, 18 април 2014 г.

Jason Statham за малко да се удави

Силвестър Сталоун разкри, че колегата му бил на косъм от смъртта по време на снимките на "The Expendables 3".  Въпреки че Statham има опит в екшъните едва не се удавил. 
Сталоун, който е един от главните сценаристи на лентата, призна колко опасни могат да бъдат екшън сцените. Въпреки че е фен на този жанр и го защитава, той счита, че хората обичат повече драмата. 

Звездата сподели пред сайта collider.com: "Всеки предполага, че екшън филмите са по-малко престижни от драматичните. Нищо не може да измести истината. Аз съм правил и от двата типа и мога да кажа, че екшъните са по-опасни и трудни. Джейсън Стейтъм за малко да се удави - късметлия е, че е добър плувец. Всични ние щяхме да сме на дъното на Черно море сега. Това е сериозна работа. Нещата се случват тук и това е уникалното." 

Актьорът не мисли, че проекти като "Непобедимите" ще бъдат харесвани и произвеждани за бъдеще, защото ще има липса на артисти, които да се включат в тях. 

Той допълни: "Скоро няма да се правят филми като този. Трябва да има хора, които да се съгласят, да се ангажират и да влязат в образа - да имат аурата на съответният герой. Най-трудното нещо е да се намери екшън звезда, която да е готова на това предизвикателство. Не ми дреме какво казват, фактите са, че звездите идват и си отиват. Екшън звездата е интересен елемент, можеш да разчиташ на едната му ръка."  





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: