вторник, 22 април 2014 г.

EXCLUSIVE: Jay-Z и Beyonce НЯМА да отидат на сватбата на Kanye & Kim

Двойката съобщи новината, че няма да присъства на събитието. Причината е, че церемонията ще бъде излъчвана на живо по телевизията, а това не се нрави на Джей и Би.
Преди известно време папараците пуснаха слуха, че Бионсе не е в добри отношения с Кардашиян. Наскоро двете се засякога в козметичен салон, но отново си личеше, че дамите не са особено близки. 

Както знаете Джей Зи и Уест са най-добри приятели. Само заради този факт певицата беше склонна да се пожертва и да отиде на сватбата. Това все пак няма да се случи.

На 14 май рапърът и телевизионната звезда ще се обрекат във вярност в Париж. Някои медии твърдят, че влюбените ще имат тайна венчавка в Лос Анджелис дни преди официалната такава във Франция. 

В крайна сметка семейство Картър няма да уважи проявата. Въпреки това обаче според британският "The Sun" съпругът на изпълнителката ще направи ергенско парти за колегата си в нюйоркския си клуб 40/40.

Вестникът пише, че Джей ще похарчи 160 хиляди долара, за да наеме яхта за медения месец на младото семейство.  

"Джей Зи щеше да бъде там, ако сватбата не беше толкова публична. Въпреки това той ще направи доста екстравагантно парти за приятелят си. Той ще даде 100 хиляди паунда за яхта, която ще бъде неговият сватбен подарък към младоженците.", се казва още в изданието.




Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: