вторник, 8 април 2014 г.

Pharrell носи само лечебни бижута

Уилямс разкри, че вече не се интересува от материалната стойност на бижутата. Вместо това той предпочита да носи такива с лечебни и холистични свойства. 
Наскоро рапърът преосмислил две неща - музиката и имиджа си. Ето защо той решил да отбягва скъпите и лъскави аксесоари и да ги замени с камъни, които имат лечебен ефект. По този начин певецът счита, че се променя качеството му на живот.

"Дълго време бях объркан. Състезавах се с другите, защото исках да привлека вниманието към себе си. По същият начин осъзнах, че искам да вкарам мирни послания в музиката си. Реших, че ще нося само бижута с лечебни и холистични свойства. Например нося жълти диаманти или изумруди, защото имат подобни свойства като речните перли. Не обичам бижута, които искат да покажат нещо или някой. Обичам ги, защото те отразяват кой съм вътрешно.", обяснява Фарел. 

Звездата обаче не винаги е била толкова скромна, когато става дума за аксесоари. През 2008-ма Уилямс работи с луксозна модна къща "Louis Vuitton" и заедно издават линията "Blason". Продуктите бяха на цени от 2 хиляди до 620 хиляди долара всеки. 

Това, което не се е променило въпреки всичко обаче остава стилът на музиканта и продуцента. Той признава, че страстта му към модата идва от желанието да изразява себе си и дързостта в облеклото му изкарва на показ що за личност е. 

Изпълнителят споделя пред френското сп. "Madame Figaro": "Дрехите са част от това, което си ти. Ако си срамежлив ще носиш тъмни цветове, които не акцентират върху тялото ти. Няма да искаш да привличаш внимание. Ако си по-отворен ще носиш по-цветни неща. Аз определено обичам цветовете. Всеки ден се обличам според това как се чувствам и колко време имам да се оправя."

 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: