сряда, 2 април 2014 г.

Джони Деп скочи срещу Кардашиян и Парис Хълтън

Актьорът призна, че се страхува от риалити предавания. Според него обаче те ще превземат телевизионният ефир в близките 20 години.
Звездата е ужасена от манията на съвременният свят по материалните неща и личностите, които стават известни от телевизията. Джони вярва, че именно тази лудост ще доведе до падението на обществото в следващите няколко години.

Той споделя пред сп."Interview": "Наистина е страшно. Когато видиш всички тези неща по безкрайните реклами и хората, които крещят: "Купи това, направи онова, това ще те спаси, това ще те оправи.". Всичко сега може да е риалити шоу. Представи си какво ще бъде след 20 години, човече."

Деп, който е официално сгоден за Амбър Хърд и който вече има две деца от Ванеса Паради, продължи с жестоките критики и даде за пример семейство Кардашиян и Парис Хилтън, които нямат особен талант, но са станали идолите на младото поколение благодарение на феномена наречен телевизия.

Актьорът допълни: "Хората сега стават известни и аз не знам защо. Хората обичат тези предавания, защото искат да са част от елита и Холивуд. Според тях това значи да си успял и именно там се крият големите пари. Нещо повече - стига се до там, че да гледаш какво прави съседа ти в банята е такава страст, че не може да се откажеш от нея. Все едно гледаш пожар, не може да си отделиш погледа от него."





Снимка -https://www.google.bg/

Няма коментари: