понеделник, 14 април 2014 г.

МТВ почете с трибют Пол Уокър

Тази неделя се състояха MTV Movie Awards. Колеги и близки на покойният актьор не го забравиха и почетоха паметта му с няколко речи. 
По принцип церемонията е време за забава, място за промотиране на нови проекти, но снощи в Л.А. бяха отделени няколко минути, в които артистите изказаха своята благодарност и впечатление за работата и за човека Уокър.

Както знаете той загина в автомобилна катастрофа в Санта Моника на 30 ноември 2013-та. Джордана Брустър беше първата, която отправи своето послание за колегата си и представи видео в негова чест. Тя го нарече "смирен" и припомни на всички колко мил е бил 40-годишният актьор.

Пол е участвал в много благотворителни кампании, включително и такава за маркиране на големи бели акули за изследователски цели."Той мислеше за другите. Той никога не е молил за пари или за слава. Той беше наистина добър човек.", допълни още американката.

Клипът, който беше прожектиран беше с гласът на Вин Дизел, който представи част от филмите, в които звезда е играла като например "Varsity Blues", "Pleasantville" и "Fast & Furious". Освен това бяха пуснати снимки на Уокър и неговата организация "Reaching Out WorldWide", която осигурява помощ при бедствия в райони, опустошени от бури и други природни бедствия.

Вин също каза няколко изречения за приятелят си: "Светът видя неговата магия на екрана. Все още ми се иска светът да можеше да види какъв специален брат беше."




                                                                                           Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: