понеделник, 7 април 2014 г.

Eminem и Rihanna на филмовите награди на MTV

Музикантите ще изпълнят общото си парче в Л.А. тази неделя. Те бяха обявени за хедлайнери на MTV Movie Awards 2014.
Певците вече потвърдиха съвместното си участие в "Nokia Theater" на 13 април. Еминем и Риана ще представят "Monster", като с това ще дадат начало на летният тур на рапъра. Обиколката ще носи същото име и ще премине през Лос Анджелис, Ню Джърси и Детройт.

Както знаете този проект не е първият за изпълнителите. Те вече имат зад гърба си "Love The Way You Lie", който тотално разби всички международни музикални класации. Новият сингъл е част от последният албум на хип-хоп легендата "The Marshall Mathers LP 2".

Освен R&B звездите на сцената този уикенд ще се появят "Twenty One Pilots", които ще изсвирят най-новият си трак "Car Radio". Ellie Goulding и Zedd ще изпълнят "Beating Heart" и "Find You".

Водещ на събитието ще е Conan O'Brien като то ще бъде излъчвано на живо в 21:00 американско време. Jimmy Fallon, Aziz Ansari, Russell Brand, Sarah Silverman и Rebel Wilson са само част от хората, които са заставали на неговото място през изминалите години.

Конан, който е известен със самоироничното си чувство за хумор, ще има удоволствието да води една от най-престижните церемонии по връчване на статуетки в сферата на киното.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: