сряда, 23 април 2014 г.

Джони подари на Амбър книга на Хемингуей

Актьорът направил изключителен подарък на любимата си за рожденият й ден. Той похарчи 125 хиляди паунда за ограничен брой книга на Ърнест Хемингуей.
Феновете на Деп знаят какъв джентълмен и романтик е. Несъмнено всички жени по света искат да са на мястото на младата му годеница. За 28-мият й рожден ден освен скъпото четиво актьора организирал романтична вечеря и нощувка в хотел в New York.

Джони плати безумна цена за рядко издание разкази от един най-известните американски писатели. Книгата се казва "In Our Time". Чаровният мачо е известен с това, че обича поезията. Това е и причината той да купи на партньорката си и други поетични четива от 18 век, както и кожен дневник. 

Вестник "The Sun" написа: "Джони е влюбен страшно много в Амбър и не се страхува да похарчи доста пари, за да й покаже колко я цени. Той отдели време, за да й купи всички книги, които тя си е харесвала от доста отдавна. Той отиде с нея в магазина, но беше голяма изненада, че те ги имаха в наличност."

Сгодените гълъбчета били забелязани да пазаруват в Ню Йорк, след което се отправели към хотел "Bowery". Деп даде всичко от себе си, за да може любовта му да запомни този ден. Имало е рози в апартамента им, както и струнен квартет, който е свирел по време на вечерята им. 

Според близки на двойката нищо чудно тя вече да е сключила брак, но все още да не го е обявила публично.  

 


 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: