четвъртък, 17 април 2014 г.

Tom Hardy е следващият Бонд?

Когато Даниел Крейг подаде оставка, мястото му да бъде заето от бритенеца. Това е желанието на публиката. Дали обаче продуцентите ще се заслушат в нея?
Том се оказа най-предпочитаният заместник за ролята на агент 007. Въпросът, който поставят критиците е дали именно Харди е най-правилният избор за Джеймс Бонд. Единствената пречка са годините му. Той е едва на 36. За този образ е необходим артист на средна възраст, който да е вежлив и изтънчен, а рядко се срещат по-млади мъже с такива качества.

Тимъти Далтън е бил първоначалният избор за Бонд през 1968г., когато Шон Конъри се пенсионира. Той е бил едва на 24-25 години и се чувствал прекалено млад. В крайна сметка Далтън изигра Бонд през 1987-ма и имаше голям успех. Това се дължеше на факта, че агента бил на определена възраст.

Въпреки всичко британецът също има данни да влезе в кожата на филмовия герой в наши дни. Феновете на киното поставиха под въпрос дали наистина Крейг прилича достатъчно на Бонд. След като излязъл от океана носел бански "Speedos" и това подразнило почитателите на лентата.

Публиката счита, че Харди също би изглеждал елегантно в костюм и че не веднъж е участвал в екшън филми. Той се включва в "The Dark Knight Rises","Inception", както и предстоящият "Mad Max: Fury Road".

Самият Даниел е преобразил Бонд в нахално и лошо момче, което за съжаление не можа да бъде изиграно от Пиърс Броснан. Ето защо сега феновете на Том считат, че той може умело да влезе в ролята на агента - има самоуверено и лошо излъчване, както и умения в бойните изкуства. 

Едно е сигурно, че все повече стават хората, които вярват, че англичанина ще се справи със задачата. Нещо повече - смята се, че той ще е едно от най-добрите Бонд превъплъщения.





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: