петък, 26 декември 2014 г.

Най-горещите жени и техните рокли за 2014-та

Въпреки сериозната конкуренция американски сайт показа осем от най-горещите телевизионни дами. Същото издание публикува снимки и на някои от най-стилните и секси жени на Холивуд за изминалата година. 
2014-та се оказа една от най-успешните за представителите на нежният пол. Като започнем от Nina Dobrev и участието й в "The Vampire Diaries" и стигнем до Italia Ricci в "Chasing Life". В него актрисата се бори с рака, за да спаси живота си. 

Въпреки че редакторите на hollywoodlife.com имат над 100 предложения за най-горещите ТВ дами за тази година, те все пак се спряха на първите осем. Ето ги и тях: 

Нина Добрев влезе в образа на безброй много характери в сериала. Нейното присъствие и красота са зашеметяващи и дори когато излиза с приятели без грим тя остава една от най-красивите дами в Холивуд. Да не забравяме, че тя има и българска жилка в кръвта си. 

Kerry Washington и нейната роля в "Scandal" като Olivia Pope бе безупречна. Без значение дали ще участва в секс сцена или ще се грижи за бебе. Актрисата е на 37 години и въпреки това все още изглежда добре на екран.

Lea Michele, която взе участие в последният сезон на "Glee" също е една от фаворитките за титлата "Най-гореща жена". Нещо повече папараци считат, че макар да играе сервитьорка тя е по-известна от Rachel Berry.

Andi Dorfman и нейното представяне в "The Bachelorette". Роклите, момичетата и розите са само част от нещата, които помогната на тази красива дама да пресъздаде моминското парти и определено се нарежда в класацията за най-гореща жена.

Shay Mitchell, която изигра лесбийка в "Pretty Little Liars" която има доста неприятности с хората около нея, се представи изключително професионално. 

Italia Ricci може да играе най-положителните герои в телевизията. Нейната April премина през ужасяващия процес в борбата с рака и въпреки смяната на перуките тя успя да запази позитивността и усмивката си през цялото време.

Gwen Stefani бе съдия в музикалният формат "The Voice". Макар участник от отбора на блондинката да не успя да се класира до финала няма спор, че тя се подмладява с всяка изминала седмица и никой не може да й даде 45 години. 

Накрая остава Emilia Clarke, която се бори срещу дракони, мъже и какво ли още не в "Game of Thrones". 

В другата надпревара за знаменитост с най-секси рокля читателите избраха Риана. Певицата се появи с напълно прозрачна рокля украсена с кристали Сваровски и накара дълго време целия свят да говори за визията й. Главната редакторка на "Vogue" Ана Уинтур връчи на Рири престижното отличие "Модна икона", а тя излезе на сцената в тоалет с гол гръб от Адам Селман покрит с 216 000 кристалаНа второ и трето място са Kim Kardashian и Miley Cyrus.

Всички снимки от звездните събития през изминалата година можете да разгледате на следния линк: http://hollywoodlife.com/.




Снимки http://hollywoodlife.com/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: