сряда, 10 декември 2014 г.

Toto Cutugno и Eros Ramazzotti идват в София

Изпълнителите ще зарадват българските си фенове през 2015-та. Концертът на Тото ще е на 31 март, а на Ерос - 26 септември. Билетите за събитията вече са в продажба.
Преди няколко месеца почитателите на Кутуньо сигурно помнят, че папараци го заловиха в столицата ни под прикритие. Тогава той обеща, че ще се завърне у нас. 

Така на 31 март в зала 1 на НДК италианецът ще излезе на сцената заедно с оркестъра на Софийската филхармония и своя бенд. Това ще е третия концерт на звездата в България. Певецът преди време пребори рака благодарение на неговия приятел Ал Бано. 

За него музиката е мечта. По време на последния си лайф в нашата страна той сподели следното:"Когато пея, аз наистина мечтая. Това е голямата цел на всеки артист - да пресъздаде своите съкровени мечти в изкуството, с което се занимава. Това са неговите емоции, чувства, надежди и болки. И любови. Кой знае, може пък след време да напиша песен, провокирана от емоциите ми в България”. 

Билети за концерта на легендарният изпълнител можете да намерите онлайн тук: http://www.eventim.bg/. Цените пък варират от 40 до 120 лева според зоната. 

Другата голяма особа, която ще зарадва мнозина е Ерос Рамацоти. Той ще посети София на 26 септември, а концерта му ще е в зала "Арена Армеец". Проявата е част от световното турне на звездата и ще е под надслов "The Best Of...". 

Това ще е второто гостуване на музиканта на родна земя. Той е работел с имена като Тина Търнър, Шер, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели и други. Любопитното е, че Ерос е скромен и осъзнава, че е известен, когато е извън дома си. Не крие, че сменя едва два тоалета по време на свое участие, защото държи акцента да е върху творчеството му, а не върху дрехите. Обича да се обяснява в любов на публиката си, когато е на сцена. Това лято той се ожени за манекенката Марика Пелегринeли, която е едва на 26 години. От нея има дъщеря на 3. Певецът има още едно момиченце от предишния си брак с водещата Мишел Хунцикер. Осемгодишната Аурора също присъствала на сватбата на баща си, която бе в Рим през юни. 

Цените на билетите за събитието са от 60 до 150 лева и вече могат да бъдат открити на следния линк: http://www.eventim.bg/.




Снимка - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: