вторник, 23 декември 2014 г.

Lisa Kudrow се страхува от падане със ски

Актрисата прекарала празниците последните година в планината с близки и приятели. Тази обаче ще си остане у дома, защото се страхува за здравето си.
Звездата от "Приятели" редовно ходила на ски със семейството си. Склоновете покрити със сняг и пързалянето не са й чужди. Тя обаче е решила, че тази година ще е по-различна и ще бъде в Лос Анджелис. 

Kudrow предпочита да си остане у дома, защото мразела спускането със ски. Причината е, че дамата се страхува от евентуална контузия и операция след нея. Блондинката споделя:"Ние обикновено караме ски, но лично аз стоя вкъщи. Съпругът и сина ми карат, но аз винаги си намирам причина да съм заета. Казвам им: "Много бих искала да карам с вас, но трябва да оправя прането.". Истината обаче е, че се страхувам да не се нараня."

Lisa признава, че преди е карала ски, минавала няколко курса и когато ставало време за обяд вече се чувствала уморена. "Не бих искала да рискувам. Когато помисля, че мога да падна и да тръгна надолу си казвам, че няма смисъл да правя глупости отново.", допълва още актрисата.

През 2015-та се очаква да излезе най-новият проект "Friends: The Movie". До момента трейлърът събира противоречиви мнения. Най-запалените фенове на сериала са категорични, че това е някаква подигравка. Други пък считат, че все пак има повод за радост след като любимците им ще се съберат заедно след толкова време отново в една продукция. Трейлърът можете да гледате тук: https://www.youtube.com/.




Няма коментари: