петък, 19 декември 2014 г.

Johnny и Amber се женят навръх Нова година

След като се сгодиха през януари тази година сега Depp & Heard планират да се врекат във вярност на специална церемония на 31 декември. 
Според списанието "Life & Style" някои близки на актьора вече са получили покана за събитието, което ще се проведе на неговият частен карибски остров. Както знаете, по-рано звездата кръсти имота си на любимата си - Amber Beach. Именно там влюбените ще си кажат "Да" в навечерието на 2015-та година.

Двама от най-добрите приятели на Johnny - Steven Tyler и Marilyn Manson са сред специалните гости, както разбира се и семействата на бъдещите младоженци. 

Вестник "The Sun" пише:"Голямото новогодишно парти ще е изненада. Той е поканил част от най-близките си приятели и семействата им да се присъединят на проявата на неговия остров. За някои е малко странно каква сватба ще бъде без много врява, но само времето ще покаже...".

Въпреки че измина почти година откакто Depp & Heard са сгодени, чак днес 51-годишният американец потвърди официално новината на премиерата на "Transcendence" в Beijing. Той споделил пред "Associated Press":"Фактът, че нося дамски пръстен на ръката си не е много изтънчено.". Чаровният мачо носи бижуто, защото е прекалено голямо и не става на половинката му.

Запитан за това какви са сватбените му приготовления той отговаря: "Мисля, че ще е по-добре да правя дамски обувки, отколкото да правя сватбени планове. Не мога да планирам нищо. Никак не ме бива в това.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: