сряда, 17 декември 2014 г.

Bradata с нов проект

Варненецът ще зарадва своите фенове дни преди празниците. Той и екипът му ще публикуват новото си EP в интернет на 21 декември. 
Орлин Стоянов известен още като Bradata е бийтмейкър и продуцент от Варна. Този човек не се ограничава с географското си положение, а и стилът му не е БГ рап. Tой стабилно си партнира с чуждестранни изпълнители. Това е и причината да не сте чули негова песен на български.

Bradata и колегата му Virus Inethic вече повече от три години организират "Trip-hop Laboratory", където участват много наши и международни артисти. Идеята е по този начин да се представят непознати за българската публика хора на изкуството в този жанр. 

Броени дни преди Коледа музикантът ще изненадата меломаните с най-новия си интернационален проект "Хип-хоп без граници". Компилацията от парчета се казва "CLOSE…YET FAR" и ще излeзе като дигитален и CD формат на 21 декември. 

Bradata работи със софийския продуцент SP Diplomata (SPES Productions) и берлинското MC - Concrete Cee. EP-то включва три песни и инструменталите към тях.

"CLOSE…YET FAR" съчетава суров минималистичен Boom Bap саунд с различни, създаващи усещане за пространство елементи. Записите са осъществени от Andy Schlegel - рекординг инженер в студио "Funk Berlin". Криейтив микса и цялостния мениджмънт са дело на самият Орлин, а финалният микс и мастърингa са на "SPES Productions".

Трейлърът можете да видите на този линк: https://www.youtube.com/, както и да чуете ексклузивни откъси от парчетата тук: https://soundcloud.com/.




Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: