петък, 12 декември 2014 г.

Pharrell Williams & Ed Sheeran с най-много награди от "BBC Music Awards"

Музикантите грабнаха най-много призове от събитието в Лондон. На сцената вчера се изявиха "Coldplay", "One Direction" и Ellie Goulding. 
Pharrell спечели две награди за "Песен на годината" за "Happy", както и за "Международен изпълнител на годината". Той не успя да присъства на проявата, но пък се включи чрез сателитна връзка от Л.А. и благодари на Великобритания, че го е удостоила с тази висока чест.

"Обединеното кралство винаги е било невероятно към мен и толкова други артисти, които искат да правят различни неща. Тези неща се случват там, защото Вие обичате музиката на първо място. Това бе изключително преживяване и пътешествие. Искам да благодаря на "BBC", "Radio 1", "Radio 2", "1Xtra" и на многобройните британски фенове, които ме привдигнаха. Благодаря много!", каза развълнувания певец, който посети статуетката си за "Песен на годината" на английските си почитатели. 

"Често казвам в интервюта, че пускането на дадени парчета в интернет не са по наша воля като творци, автори и продуценти. Ние искаме да видим какво публиката мисли и какво желае така, че когато става дума за "Песен на годината" това не е моя награда, това е вашата награда. Както казах по-рано хората в UK са изключително щедри. Още веднъж благодаря и тази велика страна.", призна 41-годишният талант.

Ed Sheeran пък стана "Британският изпълнител на годината". Вземайки отличието си той сподели:"Искам да кажа едно голямо "Благодаря" на всички, които си купиха мой проект или билет за концерт, гледайки песни в "YouTube" или слушайки ги в "Spotify". Не знам дали тук има такива, но ви благодаря. "Radio 1" и "1Xtra" бяха първите, които пуснаха мои песни и така започна всичко за мен. "BBC" са толкова големи и подкрепят музикантите, че искам да изкажа моята голяма признателност към тях.".

Церемонията завърши с Tom Jones и Paloma Faith, които изпяха своя версия на "God Only Knows". Заедно с тях на сцената беше и хор от 200 души, което допълнително направи изпълнението още по-внушаващо. 





Снимка- https://www.google.bg/

Няма коментари: