понеделник, 1 декември 2014 г.

Уикендът на катастрофите - за Бекъм и Джоли

Футболистът отивал да вземе сина си от мач, когато катастрофирал. Шофьорът на актрисата пък загубил контрол и колата се забила в бордюр. 

След инцидентът в събота Бекъм признава, че е "късметлия" след като е оцелял. Той отивал да посрещне големият си син Brooklyn от тренирока. Момчето въпреки че е едва на 15 години играе в популярния британски отбор "Арсенал". 

Жена с "Mitsubishi" се блъснала в "Audi"-то на звездата. Според свидетели бащата и сина са оживели по чудо. Ударът бил от страната на водача и историята можела да свърши с фатален край, считат още очевидците.

Макар Дейвид да си е контузил здраво рамото, той е помогнал на дамата и дъщеря й, след което двете били отведени в болница. Преди това съвсем очаквано футболиста проверил състоянието на детето си. 

Вестник "Sun" пише: "Бекъм е свивал на дясно и не е видял колата или не е преценил колко бързо се движи. Автомобилът бил смазан от неговата страна. Чудо е, че никой не е сериозно пострадал. Той бил напълно оправдан.". Въпреки неприятната случка половинката на Виктория я придружи на "Evening Standard Theatre Awards" само ден по-късно.

Анджелина Джоли също катастрофира вчера. Автомобилът се плъзнал по мокър път, когато нейният шофьор изгубил контрол. Колата се забива в бордюр в резултат, на което двете гуми се спукват.

39-годишната дама се е возила в черен джип. Очевидец разказва за сайта "X17 Online" следното: "Колата се блъсна в бордюра със значителна скорост. Сигурно са се чудели дали не са ударили друга кола. Беше доста страшно - гумите експлодираха и е невероятно, че нищо по-лошо не се случи. Няма да се изненадам ако тя е ранена.".

Инцидентът станал след като актрисата се прибирала от Л.А., където в "Writer's Guild Theater" се състояла премиерата на новият й филм "Unbroken". Явно звездата не е пострадала сериозно, защото малко по-късно същия шофьор я е отвел от мястото на произшествието. 




Снимки - https://www.google.bg/

Няма коментари: