четвъртък, 4 декември 2014 г.

"Westlife" се завръщат през 2015-та?

Групата работи по нов албум, след излизането на който планира турне. Завръщането им на сцената се дължи на молба от страна на Simon Cowell и неговият лейбъл "Syco". 
Преди три години "Westlife" обявиха, че се разделят. Сега бившата им звукозаписна компания ги е убедила да се завърнат и да работят по нова компилация, която да е придружена с обиколка. 

Слуховете гласят, че "Syco" са започнали преговори с момчетата като идеята е проектът им да излезе в края на 2015-та, а турнето им да е през 2016-та. Продуцентите са наясно, че бандата все още една от най-обичаните и мнозина ще дадат луди пари, за да си купят техния нов албум. Разбира се, всичко опира до икономически интереси. Най-вероятно ако този съюз стане реалност то Mark Feehily, Kian Egan, Shane Filan и Nicky Byrne ще бъдат част от него. Не е сигурно дали Brian McFadden, който напусна групата през 2004-та ще реши да се присъедини към колегите си.

Британският таблоид "The Sun" пише:""Syco" ще се радва ако Brian е отново част от бандата. Това ще предизвика истински фурор, както когато Robbie Williams се завърна при "Take That". Останалите членове обаче трябва да са напълно убедени, защото когато той напусна знаеха, че това е за добро.".

Въпреки че феновете на ирландците биха били щастливи от завръщането им трябва да се има в предвид и мнението на музикантите. Nicky Byrne призна през 2011-та пред в-к "The Mirror" следното: "Ние не се чувствахме добре, когато работихме с този лейбъл и трябваше да вземем някои решения. Така решихме да пробваме с друг и да видим какво ще се получи.". 

Kian Egan пък преди време разкри: "През годините сме се опитвали да гледаме на малките неща, които не правим добре. Мислили сме кое да променим. Според мен това се получи от износване, а не защото има какво да се коригира.". През юни тази година звездата каза в интервю за "Now magazine":"Бих искал да съм с "Westlife" на сцената, но това нямам да стане в близките пет години. Ако стане през следващите десет ще съм шокиран. Може да имам бебе следващата година и да не искам да съм в тази индустрия повече. Труден е този начин на живот. Може да реша да си остана вкъщи и просто да бъда баща. Всички сме приятели. Странно е, но аз говоря с Brian най-много от всички останали. Той е невероятен и ме подкрепя за всичко.", обяснява още певеца.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: