вторник, 30 декември 2014 г.

Alicia Keys отново майка на момче

Певицата роди второто си детенце на 27 декември. Ден по-късно щастливата мама публикува снимка с името, килограмите и отпечатък от краченцата му в социалните мрежи.
"Радостта от радостта е радост. Момче е. Ние сме благодарни и благословени. <3 <3 <3", написа изпълнителката във фейсбук и "Instagram". От фотосът стана ясно, че новороденото тежи 2,860 и е проплакало в 1,52 сутринта. 

Името на бебето е уникално отново - Genesis Ali Dean. Както знаете, първородният син на звездата се казва Egypt Daoud Dean. Любопитно е, че и Kelly Rowland, която наскоро същи стана майка, кръсти сина си по-интересен и нестандартен начин - Titan. 

Alicia Keys и съпругът й продуцента Swizz Beatz получиха страхотен празничен подарък. Дамата обяви през лятото, че очаква дете и въпреки това не спираше с професионалните си ангажименти. Видяхме я като помощник на Pharrell в "The Voice", а едно от най-чаровните и последни й изпълнения на сцена беше по време на европейските музикални награди на МТВ. Половинката й обаче искалa от нея да си почива повече.

33-годишната певица разкри, че голямото им момче бил изключително развълнуван, че ще става батко дори целувал корема на майка си. Дни преди да роди тя качи снимка на Боно от "U2", с когото са много близки приятели, който също целуваше корема й, а надписа гласеше: "Бебешка любов от чичо Боно. Може би бебето ще е нашият коледен подарък. Ще ви информираме.".



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: