четвъртък, 11 декември 2014 г.

Keira Knightley е бременна

Актрисата и съпругът й James Righton са в очакване на първата им рожба. Дамата бе забелязана на светско събитие да избягва алкохола и да носи широки дрехи. 
Двойката, която сключи брак през май 2013-та, е показала снимка на близък кръг от хора. По информация на в-к "New York Post" Keira е в краят на третия месец. 

29-годишната звезда предизвика спекулациите, че е бременна, след като в неделя се появи на "Moët British Independent Spirit Awards" с бродирана, вълнена рокля, която драстично се различава от обичайния стил на актрисата. Освен това тя била стриктна и не докосвала спиртните напитки. 

Knightley многократно е признавала, че иска да има деца, но е била категорична, че няма да се откаже от кариерата си за сметка на семейството. В свое изказване преди година красавицата споделя:"Дали искам да бъда майка, която да си стой у дома? Не. От друга страна трябва да позволиш това да се случи в противен случай мъжете може да ти се подиграват.".

Вчера талантливата дама бе номинирана в категорията за "Най-добра поддържаща женска роля" от "Screen Actors Guild". Британката разкри, че за нея е голяма привилегия да бъде сред имена като Meryl Streep, Patricia Arquette, Emma Stone и Naomi Watts. "Благодаря много на "Screen Actors Guild". Това е такава чест да съм номинирана от колегите си и да съм в групата с тези талантливи жени. Развълнувана съм да празнувам тази сутрин с Benedict Cumberbatch и екипа.", каза Keira по повод номинацията си.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: