понеделник, 29 декември 2014 г.

Sean Penn & Charlize Theron се сгодиха

Две звездни двойки се сгодиха по време на празниците. Това са Sean Penn и Charlize Theron, както  Sofia Vergara и Joe Manganiello. 
Според информация на "E! News" Sofia и любимият й са се сгодили след романтична почивка на Хавайте. Двамата започнаха да излиза това лято, малко след като Vergara отмени годежа си с Nick Loeb.

Другата двойка, която шокира всички с признанието си е Sean Penn и Charlize Theron. Те също излизат по-малко от година, но вече са официално сгодени. Актьорът е предложил на приятелката си по време на празниците на тяхната ваканция в Париж. Това ще е трети брак за Шон, който е бил женен за Мадона и Robin Wright. 

Артистите са в приятелски отношения повече от 18 години. На празнично парти през декември 2013-та обаче решават, че могат да започнат връзка, пише сп."People". По всичко личи, че в Хавай се заражда любовта на повечето звездни двойки. Именно там Пен карал сърф, докато актрисата събирала тен. 

"Us Weekly" твърди, че двамата се чувстват добре заедно, защото освен професията ги свързва факта, че имат деца. 54-годишният мачо има син и дъщеря от последния си брак, а Чарлийз има осиновен син. 

По време на церемонията по връчването на "Оскар"-ите през март те бяха облечени в еднакви цветове, нещо повече - дори на неофициалното парти в Beverly Hills отново бяха с подобни визии. HollywoodLife.com съобщава, че непрестанно били един до друг и си пазели гърба по време на светското събитие.

Въпреки че блондинката не обича да говори за личният си живот, тя не можеше да скрие и призна не веднъж, че е наистина щастлива с мъжа до себе си.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: