понеделник, 7 декември 2015 г.

Асен Блатечки и Диляна Попова са разделени

Актьорът призна, че от година не е с моделът, с когото имат момче. Нещо повече в свое интервю за Нова телевизия той разкри, че се е върнал да живее с жена си и дъщеря си. 
През изминалият уикенд любимецът на мнозина българи проговори за първи път за кариерата и личният си живот, както никога до този момент. Въпреки слуховете, че е сключил тайно брак с красавицата в Америка Асен направи разтърсващо признание. Той каза, че от доста време е разделен с майката на Борил и че отново се е върнал при съпругата и дъщеря си. 

Най-красивата и талантлива жена в Холивуд според мачото това е Анджелина Джоли. Неговото мнение е, че българските прототипи на дамата са Меглена Караламбова и Цветана Манева. Той категорично заяви, че за него перфектната парньорка е тази, която му носи спокойствие. 

Блатечки беше в Л.А., защото филмът му "Съдилището" има реална възможност да бъде номиниран за пристижната награда "Оскар". Актьорът сподели, че членове от Академията са били много впечатление от продукцията. Освен това майката на Лео ди Каприо лично го поздравила и заговорила след прожекцията на лентата. От интервюто стана ясно още, че нашенецът няма намерение да се мести в САЩ, но не би отказал съвместен проект. 

По повод изблиците на Волен Сидеров в НАТФИЗ Блатечки с усмивка на лице призна, че би скочил на бой ако сега беше студент и депутата нахлуе така агресивно във висшето учебно заведение. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: