петък, 4 декември 2015 г.

Oprah Winfrey пише книга

Водещата ще издаде своите лични истории за първи път. В книгата тя ще акцентира най-вече на вдъхновяващи съвети. Четивото ще излезе за продажба в началото на 2017-та. 
Безспорно Oprah е невероятен пример за успяла жена в Америка. Освен добра актриса тя е и един от най-добрите журналисти в света. Това е причината дамата да подпише сделка с директорите на "Flatiron Books".

Книгата на Winfrey ще бъде отпечатана от "MACmillan" и ще се казва "The Life You Want". Очаква се четивото да бъде на пазара през януари 2017-та. Както може би се досещате от заглавието в тома тя ще разкрие случки от собствения си опит и живот. 

"Всички мои преживявания дори и болезнените са били там, за да ме научат на нещо. Аз все още се уча и се надявам историята ми да вдъхнови други хора да живеят максимално и да изразяват себе си свободно.", заявява звездата в изявление по повод биографията.

Част от проекта включва американката да създаде своя издателска къща. До този момент не е ясно какво име ще носи издателството, но е сигурно, че то няма да залага на фантастиката. Книгите ще се принтират отново от "MACmillan".

Въпреки че не се дават повече подробности около условията на договора между страните "The Hollywood Reporter" вече съобщи, че на водещата ще й бъде предоставено едно от най-големите постижения в областта на издателската професия.

Досега Oprah е била съавтор на пет четива, включително "What I Know for Sure". Броени седмици след излизането й тя стана бестселър в Ню Йорк. Освен това медийният специалист не веднъж е писала колекция от колони в списанието си "O".



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: