четвъртък, 10 декември 2015 г.

Randy Blythe ще напусне Америка ако Trump стане президент

Музикантът се закани да напусне Щатите ако следващият държавен глава стане кандидата на републиканците. Рокерът е против политиката на Donald Trump за имиграцията и исляма. 
Фронтменът на "Lamb Of God" не е фен на Donald Trump. Политикът е разтревожил мнозина американски избиратели с изказванията си и противоречивите си забележки относно имиграцията и исляма. Това е причината певецът да обещае, че ще емигрира ако той стане наследник на Barack Obama. 

"Мисля, че той ще се самозапали. Мисля, че ще каже нещо, което е толкова глупаво, че хората няма да могат да го приемат и няма да го слушат повече. Почти сигурен съм, че той е инструмент, целенасочен клоун.", каза Blythe за "Metal Inside".

Randy допълни, че не знае дали Trump иска да бъде президент. "Той може да е само част от Републиканската партия, която иска да ни каже следното "Имаме трудности в нашите международни политически отношения, но не с този човек.". Те може да изберат някой, който изглежда по-умен и да е в кабинета. Те ще кажат "Ние ще продължаваме да сме силни, войнствени сега, но не, не с Donald Trump.". Нещата, които той говори са нелепи.", признава 44-годишният рокаджия. 

Той съвсем сериозно обмисля идеята да напусне Щатите ако кандидата спечели изборите. "Ако той стане президент ще напусна Америка докато не си замине.", заяви категоричено музиканта. 



Няма коментари: