вторник, 8 декември 2015 г.

Наско Колев: Не пия алкохол!

Варненецът призна открито, че пие само "Кока-Кола" и айрян. Записал се е да учи медицина, продължава с баскетбола, готви няколко колаборации и е категоричен, че с Мария Илиева са само приятели. 
Наско гостува в сутрешното ток-шоу на Би Ти Ви "Преди обед". Именно там той разкри подробности около новото си самостоятелно парче, както и разказа за новото си приключение - да е студент. Музиката и текстът към  "По-добре" са негово дело и ги е написал за час. Аранжиментът е на Васко Иванов - Dexter, a режисьор на видеото - Bashmotion. 

"Мария освен, че ми е продуцент ми е и много близък приятел. Всичко останало са абсолютни глупости. Аз споменавам в парчето, че не обичам да ме занимават с глупости.", заяви рапъра. Той допълни, че от две години насам, откакто е извън "X Factor" не чете нито постове, нито коментари. Ще припомним, че още по време на музикалното предаване имаше доста заядливи и злобни изказвания по негов адрес в социалните мрежи. Това е причината момчето да предприеме тези действия.

Любопитното е, че варненецът е записал да учи "Медицина" във "Проф. д-р Параскев Стоянов" и има желание след време да специализира за гинеколог. Първият си студентски празник ще празнува в София с приятели. Той не е близнал алкохол дори на абитуриенският си бал. "Не пия, не пуша. Пия кола с лед. Цяла вечер се правя, че пия уиски. Слагам кола, 2-3 ледчета, те се разреждат и всичко е точно. Не мисля, че ще пропия наистина.", призна Наско пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев. 

Ден по-късно Колев беше в "Първа смяна" в "359 TV". Там пък изпълнителят сподели, че обмисля да направи по-лирична песен. Освен това има желание за общи проекти с Dim4ou, Qvkata DLG, Santra и разбира се отново с ментора си Мария Илиева. Именно нейна е била идеята за тетрадки с лика на 18-годишният тийн идол. Те излязоха на пазара в началото на учебната година и са голям хит сред подрастващите. 



Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: