понеделник, 28 декември 2015 г.

Cate Blanchett спира с киното през 2016-та

Актрисата планира да отдели повече внимание на семейството си и да не поема служебни ангажименти. През февруари тя и съпругът й ще осиновят момиченце.
Талантливата дама разкри, че ще си вземе почивка от проекти и награди. Вместо да участва във филми Cate ще инвестира време в отглеждането на доведената й дъщеря. Edith ще е новият член на семейството на блондинката. Тя вече има трима биологични сина и това ще е четвъртото отроче за фамилията.

Cate и Andrew вече са горди родители на 14-годишният Dashiell, 11-годишният Roman и 8-годишният Ignatius. Мисълта, че ще е отново майка завладяла напълно австралийката и тя тотално ще се загърби натовареният си график и ще се впусне в това приключение. "Не планирам да работя много през 2016-та. Нашите биологични деца са изключителни. Ще бъде чудесно да ги видим как се грижат за някой друг.", обяснява 46-годишната знаменитост пред британското списание "Harper’s Bazaar".

В интервюто си за изданието актрисата признава, че представянето на момичето в семейството я кара да се чувства така все едно става майка за първи път. "Винаги е като за първи път. Винаги.", споделя развълнуваната звезда.

Любопитното е, че Upton и Blanchett получили съвсем изненадващо обаждане, че са одобрени да осиновят детето. "Ти си в списъка с чакащите и след това ти се обаждат. Не знаеш нищо за детето, с което ще се видиш.", допълва красавицата. 

Според експерти дамата има реален шанс да бъде номинирана за "Оскар" за ролята й в "Carol". Освен това тя се появява и в "Truth", който ще излезе в кината през март догодина. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: