сряда, 16 декември 2015 г.

Белослава с нов албум и турне догодина

Чаровната изпълнителка реализира стилният си проект "Времето за мен си ти" и препълни НДК вчера. Освен това тя готви четвърти албум и пролетно турне през 2016-та. 
На 15-ти декември Белослава представи пред публика част от последните си песни, които ще бъдат включени в предстоящата й компилация. За първи път феновете чуха и най-новият й сингъл "Красотата".

Часове преди грандиозният концерт в НДК Бубето написа във фейсбук: "Неземно щастие е това, което изпитвам днес! И вие сте неговите носители:) Билетите за концерта довечера са напълно разпродадени, пуснаха се допълнителни, които също свършиха бързо. И макар че някои от вас вероятно няма да успеят да присъстват тази вечер, искам да благодаря на всички ви! Вие сте времето, красотата и смисълът, а музиката ни води заедно напред... и ще продължава... За всички вас имам добра новина - съвсем скоро ще ви споделя дати за премиерата на новия ми албум "Времето за мен си ти", който ще представим с турне през пролетта на 2016 година! Днес моите аплодисменти са за вас! Благодаря ви и ви желая от сърце светли и вълшебни празници!".

Ден по-рано тя гостува в сутрешният блок на Нова телевизия "Здравей, България", където се състоя премиерата на "Красотата". Режисьор на видеото е талантливата 25-годишна Неда Морфова, която е работела по едни от най-качествените реклами в родния ни ефир. 

"Песента ми е посветена на красотата обаче на онази красота, която се възпитава. Посветена е на добрият вкус, който също се възпитава и на любовта и щастието, за която се борим. Нищо не е даром, както и в държавата така и в нашата лична хигиена. Днес красотата се е превърнала в семпъл облик. Леко разголена, с едни похотливи погледи, бързи ефекти от камерата. Неда намери в красотата едно изящество, което граничи с изкуството.", призна изпълнителката пред водещите Ани и Виктор. Очаква се клипът да бъде довършен до 25-ти декември.

Звездата сподели, че в днешно време е трудно на артистите да имат нови теми, гледни точки, прочит и да бъдат различни. Тя разкри, че продължава да се самопродуцира. През март и април догодина ще излезе четвъртият студиен албум на Белослава "Времето за мен си ти".

"Според мен не трябва просто така да присъстваш в медиите. Трябва, когато трябва. Трябва, когато имаш да кажеш нещо. Така си домилявате с публиката. Това е въпрос на хигиена в мисълта. Или я имаш или я нямаш. Или имаш сетивата да видиш нещо различно или ги нямаш. Много по-лесно и сигурно е да правиш нещата като другите. Има изключително стойностни творци в България. Много ми се иска те да бъдат на медийните трибуни. По-младите да искат да подражават на тях. Да има личности.", каза още джаз дамата.

По думите й най-прекрасното нещо за един мъж е да види сутрин жена без грим. "Без всякакви екстри, без бижута. Ей, така. Гола и боса да отиде да си измие зъбите на слънчева светлина. Това е много по-красиво от всичко, което ни принуждава да бъдем заради нещо друго и някой друг. Мисля, че една жена е най-красива, когато е чиста. Всячески чиста.", допълни къдрокосата певица.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: