понеделник, 14 декември 2015 г.

Mariah Carey идва в Европа

Певицата ще се завърне на континента след 13 години отсъствие. Тя ще стартира европейското си турне през март в Glasgow и планира да обиколи Великобритания, Финландия, Холандия, Австрия, Германия, Франция.
Carey най-накрая ще се завърне в Европа и ще зарадва хиляди меломани. След като продаде резиденцията си в Las Vegas по-рано тази година дамата e готова да се впусне в новото предизвикателство "Sweet Sweet Fantasy Tour". Първата дата е на 15-ти март 2016-та в „The SSE Hydro“.

Изпълнителката ще пътува из Великобритания и задължително ще посети Leeds, Manchester, Birmingham, Cardiff и London. В столицата тя ще направи шоуто си в "O2 Arena".

Месец по-късно американката ще докара усмивки на феновете си в Helsinki, Munich, Vienna и Paris. Краят на обиколката й ще бъде на 23-ти април в Amsterdam в зала "Ziggo Dome". Любопитното е, че певицата планира представления и в Южна Африка. Тя възнамерява да направи лайфове в Johannesburg на 1-ви и 2-ри май.

За членовете във фенклуба "Honey B. Fly" ще има специална предварителна разпродажба на билети. Това ще се случи на 15-ти декември на страницата на звездата:  www.mariahcarey.com. Три дни след това хартийките ще бъдат официално пуснати в продажба благодарение на "Live Nation".

Очаква се на концертите Mariah да изпълни най-големите си хитове. През годините тя има над 18 сингъла, които са разбивали всички музикални класации. Една от най-обичаните песни на публиката несъмнено е "All I Want For Christmas Is You", която се появи през 1994-та. Интересното е, че според компанията "PlayNetwork", която осигурява плейлисти в магазините на над 400 марки, тази година песента на Paul McCartney "Wonderful Christmastime" е най-популярната и търсената празнична мелодия, а парчето на Carey остава на второ място. Въпреки този факт тя не разочарова почитателите си и издаде шестият си студиен албум "#1 to Infinity" още през май.Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: