петък, 18 декември 2015 г.

Juicy J използва български вокали

Преди броени дни рапърът изненада приятно феновете си в България. В най-новото си парче "O's To Oscars Intro" той включва български мотиви.
Juicy пусна песента на 14-ти декември и въпреки че до този момент тя не се радва на особена популярност, у нас вече започна оживено да се говори за проекта. Не са малко и родните артисти, които се възхищават на идеята на J. В коментарите под сингъла стартира запитване как и от къде други музиканти могат да се сдобият с подобни семпли. 

Любопитното е, че не само българските меломани ценят концепцията. Част от почитателите на хип-хопа признават, че бийта на "O's To Oscars Intro" е изключително добър и див. Един от потребителите в "YouTube" пък се оплака, че преди пет години той и екипа му имали намерение да включат български хор в творчеството си. Можете да гледате въпросното видео тук: https://www.youtube.com/. 

Това не е първият чуждестранен изпълнител, който използва български народни елементи. В два от албумите на Kate Bush участва "Трио Българка", а в един от последните си сингли тя включва българска фолклорна хорова музика. "Пиленце пее" представена от "Мистерията на българските гласове" сигурно сте я чували неведнъж в хита на Jason Derulo "Breathing". "Alone In The Dark" на Tiesto пък е ремикс на "Що месечинко грееш" отново от "Мистерията на българските гласове". 

Освен прословутото парче с нашенско участие американецът издаде и нов mixtape. Той е озаглавен "O's To Oscars" и в него има колаборации с Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Logic, както и продукции съвместно TM88, Southside, Lex Luger и други.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: