вторник, 15 декември 2015 г.

Enrique: София благодаря за невероятната вечер!

Въпреки двучасовото закъснение и фалшивото си пеене изпълнителят все пак зарадва хиляди свои фенове дошли в "Арена Армеец". Iglesias обеща, че ще се върне отново през май догодина.
Enrique пристигнал от Португалия със сцепена вежда и се наложило да му се окаже спешна медицинска помощ. Затова лайфа му у нас започва късно и затова през цялото време той да носеше шапки на главата си, които да закрият раната. 

Част от меломаните бяха недоволни и разочаровани от дългото чакане и споделиха в социалните мрежи, че подобна проява е знак на неуважение към публиката. Други пък коментираха, че изпълнителят освен закъснението пеел изключително лошо. Подгряващ на събитието беше DJ Marten. 

Въпреки критиките Iglesias се извини на български език за забавянето. "Извинявайте, че закъснях. Бях в болница, наложи се да ми направят няколко шева.", призна звездата.

Той се слави с невероятния контакт с почитателите си. На сцената Enrique изкара баща и син, с които заедно изпиха по един шот, а след това представиха караоке версия на "Stand by me". Освен това певеца не наруши традицията си и целуна българка. 

Малко след второто си посещение в България латино идола качи клип в собствената си страница. На следният линк можете да го видите: http://enrique.on.starsite.com/. "София благодаря още веднъж за страхотната вечер. Ще се видим отново през май!!!! #Bulgaria", гласеше посланието под видеото. 

От седмица насам се продават билети за третият концерт на музиканта в София. Той ще е на 14-ти май 2016-та. За съжаление свободни места почти няма, а цените за оставащите такива надвишават 100 лева. За тези, които все пак искат да проверят ситуацията могат да посетят сайта на "Eventim": http://www.eventim.bg/.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: