сряда, 23 декември 2015 г.

Wiz Khalifa и "Bastille" идват в Сърбия

Известният рапър и британската банда са само част от изпълнителите, които ще участват в "Exit Festival" 2016. Дни преди празниците феновете могат да си закупят билети за събитието с 40% намаление.
Wiz ще зарадва публиката в Нови Сад на 10-ти юли. Песента му "See You Again", която бе посветена на покойният Paul Walker, стана една от най-гледаните и обичаните за всички времена. От няколко години насам Khalifa е толкова популярен с колаборациите си, както и със скандалите в личен план. Той е работел с Bruno Mars, The Weeknd, Snoop Dogg, Miley Cirus, Maroon 5, Lily Allen, Will.i.am, 50 Cent, Juicy J и т.н. Също така беше женен за Amber Rose, от която има син. Рапърът е известен и със страстта си към марихуаната. 

Рок момчетата от "Bastille" ще открият музикалната проява на 7-ми юли. Техни са парчетата "Pompeii", "Things We Lost in Fire" и "Oblivion". Албумът им "Bad Blood" бе сред най-добрите в британските класации. Музикантите получиха и приз от "Brit Awards" за британски дебют. Догодина се очаква да излезе и новата им компилация, която несъмнено ще ощастливи много меломани. 

Фестивалът "Exit" ще се проведе от 7-ми до 10-ти юли 2016-та. От 14-ти до 16-ти юли пък организаторите планират "Sea Dance Festival". Той ще бъде официално открит от белгийският диджей и продуцент Lost Frequencies. Един от най-популярните MC-та в световен мащаб, а именно Stormzy също ще се включи в събитието. Сред останалите звезди, които ще участват в "Exit Magic Adventure" ще са Zomboy, "Dub Pistols", датската група "Kensington" и много други.

В момента тече специална коледна оферта: на цената на 4 билета феновете могат да получат 5. За първият фестивал билетите са с отстъпка от 40% т.е. 120 лева. Плюс това всеки възползвал се от промоцията ще получи подарък - билет за вторият фест. 

Повече подробности можете да намерите на следните линкове:

Exit Festival -> exitfest.org/en/content/bulgaria-tickets
Exit Bulgaria -> facebook.com/ExitBG
Sea Dance Festival -> seadancefestival.me
Facebook събитието за България -> facebook.com/events/997880210274955
Билети -> ticketpro.bg/jnp/music/1741897-exit-all.html
Фестивални пакети -> partytravel.bg



Снимкa - https://www.google.com

Няма коментари: