петък, 5 август 2016 г.

100 Кила и Криско на една сцена

На 15-ти август двамата рапъри ще преглътнат обидите и скандалите помежду си и ще зарадват варненци с изпълненията си. Останалите участници в концерта по повод Празникът на града ще са Мария Илиева, Поли Генова, група "П.И.Ф" и други.
Всяка година Община Варна организира различни прояви за празника на града. През 2016-та политиците са заложили на певци, на които се възхищават предимно младежите.

На 15-ти август 2015-та се състоя официалното откриване на зоната около Морска гара, където своите първи концерти направиха "DeepZone Project", Дамян Попов и румънците от "Akcent". 

Това лято гостите на Морската ни столица и жителите й ще се насладят на момичето, което представи страната ни на "Евровизия" заедно с нейните колежки от "LaTiDa". В програмата ще се включат и други популярни изпълнители от Варна като Славин Славчев, Деси Добрева, момчетата от "П.И.Ф", 100 Кила, както и Мария Илиева и Криско, които не веднъж са споделяли, че Варна е един от любимите им градове. Водещ на събитието ще бъде щастливия татко Део.

Проявата ще започне от 21 часа и ще продължи до 00:00. Минути преди това ще има пиротехническо шоу, за което Община Варна е отделила близо 70 хиляди лева. В тази сума влизат и празничната заря за посрещането на Нова година, за Националният ни празник - 3-ти март и за Денят на Варна - 15 август.

На следващият линк можете да видите част от фойерверките, които осветиха града ни преди 12 месеца: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: