вторник, 9 август 2016 г.

Anne Hathaway не се срамува от теглото си

Дамата роди първото си дете през март тази година. В момента тя се наслаждава на майчинството и повечето натрупани килограми не са я уплашили докато е била бременна.
33-годишната актриса, която е женена за Adam Shulman, приветства сина си  Jonathan преди няколко месеца. Преди ден в "Instagram" Anne призна пред феновете си, че е уволнила личния си стилист, защото й правел забележки за начина, по който изглежда.

"Не трябва да се срамувате, че наддавате килограми по време на бременността си или след нея. Не трябва да се срамувате дори и да отнеме повече време да свалите килограмите (ако въобще го искате). Не трябва да се срамувате, че дънковите ви панталонки от миналото лято не ви стават. Телата се променят. Растат. Смаляват се. Всичко е заради любовта. Не позволявайте някой друг да ви убеждава в противното. #noshame #lovewhatyouhavebeengiven"", написа Hathaway в социалната мрежа.

През май звездата участва в шоуто на Ellen DeGeneres, където сподели, че посещава фитнес, за да може отново да се върне във форма. Много от колегите й, с които спортувала, я плашели, че няма да може да си възвърне фигурата, но дамата не се стреснала.

"Аз тренирам в Западен Холивуд. Хората мислят, че трябва да имаш прекалено много мускули, за да се появиш в "The Avengers". Обикновено се разхождам и се чувствам много уплашена. (хахаха). Тренирам и имам над какво да работя, но аз изкарах бебе от утробата си. Чувствам се добре в момента.", допълни американката в интервюто си с русокосата водеща.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: