четвъртък, 25 август 2016 г.

Keira Knightley носи перуки

Актрисата разкри, че поради работата си е сменила различни прически и цветове. Това е причината косата й да оредее и от пет години насам да носи перуки.
Британката, известна от филма "Карибски пирати", призна, че не по нейно желание, а по необходимост в последно време носи изкуствени коси. 

"По време на кариерата ми трябваше да си боядисвам косата във всички възможни цветове заради различните филми, в които участвам. Тя не издържа и започна да пада. Последните пет години нося перуки и трябва да кажа, че това е най-хубавото, което се е случило с косата ми.", казa Keira за списание "InStyle". Ето защо в "The Imitation Game" е имала руса коса, а в "Everest" тъмна.  

След като спира с тежкото третиране косата й започва бавно да се възстановява. Малко по-късно обаче Knightley забременява и отново има проблем с едно от най-ценните украшения за всяка жена. Както знаете, преди и след бременност много дами се оплакват от промените в организма им. Затова на красавицата за пореден път й се наложило да носи перуки.

Актрисата роди дъщеричката си Edie през миналото лято. "Обикновено имах естествено гъста и къдрава коса. Откакто имам дете тя стана 10 пъти по-дебела. Сега правя, каквото мога и гледам да не се тревожа прекалено много.", допълва звездата. Най-добрият моден съвет, който е получавала някога е да не дава на никой гримьор да оскубе веждите й. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: