сряда, 10 август 2016 г.

Tyrese Gibson: Нямам проблем с Dwayne Johnson

Преди дни Скалата сподели, че си партнира с "непрофесионални" актьори в "Бързи и яростни 8". Gibson отрече да има конфликт между двамата, а слуховете гласят, че Johnson визирал Vin Diesel.
Чернокожият талант видимо остана изненадан от публикацията на колегата си. Tyrese е категоричен, че няма идея кого визира Dwayne. Като доказателство, че двамата са в добри отношения музиканта качи видео, на което звездата от "WWE" пее песен на дъщеря му Shayla. "Нека ви успокоя, хора. Не знам с КОГО той си има разправии и нямам никаква информация за КАКВО става дума. И да знаех едва ли щях да ви кажа. Защо сте толкова чувствителни на тази тема? Един мъж едва ли ще тръгне да пее от сърце и душа на едно ангелче ако има проблем с баща му.", написа развълнувано артиста в социалните мрежи. 

Gibson призна също, че според него Скалата е смирен човек и голям професионалист. Той обаче се почувствал зле, защото от поста на мачото не става ясно кого има предвид. "Някой от вас има ли представа защо моя брат изскочи с такъв пост? Не....Защо вадите изводи?Щом го е направил значи е обобщил, че става дума за всички мъже. Разбира се, той трябваше да назове имената ни. The Rock е един от най-здраво стъпилите хора на Земята, много смирен, голям професионалист. С малко такива хора съм работел. Нещо по-важно - той е мой брат, НИКОГА сме нямали караници и никога няма и да имаме.", зарече се Tyrese.

Според папараците изречението било насочено към Vin Diesel и скоро мъжагите щели да си насрочат среща, в която да изгладят различията си. В продължението на сагата участват още Scott Eastwood, Jason Statham, Kurt Russell, Ludacris и жените - Charlize Theron, Jordana Brewster и Michelle Rodriguez. 

Кечистът обяви във фейсбук следното: "Това е последната ми седмица и приключвам със снимките по "Fast & Furious 8". Няма друг проект, който да кара пулса ми да бие толкова силно. Екипът бе невероятно трудолюбив. "Universal Studios Entertainment" също са страхотни партньори. Моите колежки също са винаги чудесни и ги обичам. Моите колеги - мъже - е там вече е друга работа. Някои се държат като комедианти и истински професионалисти, докато не мога да кажа същото за другите. Те и не правят нищо по въпроса - сладки задници.".



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: