вторник, 2 август 2016 г.

"The Black Eyed Peas" се завръщат без Fergie

Въпреки че ги обича като свои братя Fergie призна, че няма намерение да работи с бившите си колеги. Тя разкри, че те планират да пуснат ново парче скоро, но без нея.
Дамата не е работила с Will.i.am, Apl.de.Ap. и Taboo от 2011-та. Тя споделя, че често се виждат, но няма амбиции да се завръща в бандата. Последната им компилация "The Beginning" излезе през 2010-та. 

Припомняме ви, че Fergie се присъедини към момчетата за LP-то им "'Elephunk" през 2003-та. Красавицата, която наскоро пусна песента си "M.I.L.F. $", увери феновете на "The Black Eyed Peas", че ще чуят нови неща от тях, защото тази година се навършват 20 години от основаването на групата.

За британското радио "Capital" певицата заяви: "Обичам Will.i.am. Имам в предвид, че обичам момчетата. Видях ги преди ден. Те наистина са като мои братя. За момента нямаме общи проекти заедно. Знам, че те готвят нещо, но не мога да издам подробности.".

Преди три месеца триото направи концерт в "Albert Hall" в Лондон. Това беше първото им участие от пет години насам. Към тях се присъедини Lydia Lucy, която замести досегашната изпълнителка.

В момента американката е заета да подготвя втория си самостоятелен албум "Double Dutchess". Музикантите обаче са категорични, че винаги ще има място за Fergie в бандата и тя може да се върне, когато реши. "През 1995-та правихме музика без Fergie. Така че в моята памет това е "The Black Eyed Peas". Разбира се, бихме работили отново с нея, но когато тази версия се върне. Ние работихме сами в периода 1998-ма - 2001-ва. Нямам търпение да се съберем отново. Сега тя е прекалено натоварена. Ние всички имаме отделни ангажименти.", обяснява чернокожия лидер.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: