сряда, 24 август 2016 г.

Lady Gaga участва във филм на Bradley Cooper

Дамата ще е с главна роля в "А Star Is Born". Новината съобщи лично звездата в социалните мрежи и призна, че е във възторг. Продукцията ще е дебюта на актьора като режисьор. 
Изпълнителката разкри пред феновете си в "Twitter", че ще участва във драмата на американеца. Продуцентите "Warner Bros." потвърдиха, че такъв проект ще има, но не дадоха подробности около датата на излизането му. 

"Аз съм във възторг, че ще изпълня главната роля и ще взема участие в новия проект на Bradley. Той е блестящ артист с богата фантазия. #AStarIsBorn #AStarIsBornCooperGaga", написа Gaga. Това ще е второто й включване в киното. Тя вече взе участие в "American Horror Story", за което спечели "Golden Globe" за най-добра актриса в лимитиран вид филми. 

41-годишният Cooper, който беше номиниран четири пъти за "Оскар" за "American Sniper" през 2014-та включително за актьорска игра и продуцентство, ще направи своят дебют като режисьор. Първоначално римейка на "А Star Is Born" беше заснет от Clint Eastwood и в него участваше Beyonce, но екипа не стигна до споразумение и сега той ще се снима наново.

Разбира се, за никого не трябва да е изненада, че именно блондинката ще напише текста и музиката към проекта. Той ще представлява новата версия на "А Star Is Born" от 1937 година. Във филма се разказва историята на начинаеща актриса и певица, на която помага остаряващ музикант, който има проблем с алкохола. Очаква се работата по филма да започне през 2017-та в California.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: