понеделник, 1 август 2016 г.

Kanye West създава мебели за студенти

Рапърът има нова aмбиция, а именно да работи с "IKEA". Той отчаяно иска да проектира добре изглеждащи мебели, които да са удобни за младежи.
Това няма да е първият "сблъсък" на Kanye с гигантската компания. През март тази година той беше забелязан в централата на бранда в Швеция. Както знаете, съпруга на Kim Kardashian вече има зад гърба си проектирани спортни обувки и дрехи. 

West хвърли не малко усилия по работата за маратонките "Yeezy" и съвместната му модна линия с "Adidas". Известната марка за спортни облекла подписа договор с таланта за 10 милиона долара. Matt Powell, който е вицепрезидент на "Adidas" по външните продажби, призна, че по данни на маркетинговото проучване търсенето и предлагането на спортните стоки не са благодарение на работата им със звездата. Продажбите са били отрицателни още преди той да сключи договор с тях. 

Преди ден рапърът призова директорите на "IKEA" да му обърнат внимание и да станат партньори в най-скоро време. Музикантът използва трибуната на "BBC Radio 1" и заяви: "Трябва да работя с "IKEA". Да правя мебели за вътрешен дизайн, архитектура. Знам, че ако направя един минималистичен апартамент в едно студентско общежитие, където телевизора да влиза в стената, то "IKEA" ще имат само позитиви, че са ми дали възможност да реализирам подобно нещо.".

Изпълнителят счита, че репутацията му на знаменитост ще увеличи продажбите на масите, диваните, леглата и рафтовете, които има желание да създаде."Феновете ми ще кажат, че искат леглото или стола, които съм направил.", уверен е американеца.

Ако шефовете на мебелната компания все пак решат, че ще осъществят такъв експеримент, то това би бил втория такъв. Преди години "IKEA" си сътрудничи с модния дизайнер Katie Eary.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: