четвъртък, 11 август 2016 г.

Гери-Никол: Аз съм по-известна от Криско!

Варненката, която наскоро навърши 18 години, е с такова голямо самочувствие, че забравила откъде е тръгнала. Изпълнителката обърна гръб на рапъра, който й подаде ръка, а освен това е във война и с бившата си приятелка и колежка Дарина Йотова.
След излизането си от "X Factor" и колаборацията с Криско "Ела и си вземи" Гери се променила тотално. Скандалите около нея са нещо нормално и като че ли тя обича да ги предизвиква нарочно. 

В последното си интервю Георгиева "захапа" Дара, с която до скоро време бяха близки. По думите на блондинката младата певица се опитвала да я копира. "Дара се опитва да ме имитира. Няма лошо - нека се пробва.", коментира заядливо Никол. Относно дебютната песен на ученичката, звездата допълни: "Ужасно парче с чалга звучене! По-добре да беше отишла в "Пайнер".

Въпреки критиките към колежката си, че сингъла е с етно ритъм, пълнолетната изпълнителка не веднъж е имала участия във фолк клубове в страната. Нещо повече - има слухове, че тя е обвързана с поп-фолк идола Галин. За партито по повод 18-годишнината си варненката получи честитки от Анелия, Галена, Фики Стораро, Петя Дикова и Ники Михайлов. Преди година тя се сдоби с "Porsche Cayenne" като подарък, а тази - с яхта.

Пред приятели "Кралицата" се хвалила, че е толкова популярна, че дори вече не се нуждаела от откривателя си - Кристиан Талев. "Аз съм по-известна от Криско!", шушнела наред наперената дама.

Йотова, която се радва на голям успех на "К'во не чу?", пък била задържана от полицията за притежание за наркотици. Както знаете, с подобно обвинение беше и Жана Бергендорф, но тогава продуцентите й излязоха с официално становище за ситуацията. В случаят с брюнетката не може да твърдим, че новината е 100% истина, но не може и да я отречем.



Няма коментари: