понеделник, 29 август 2016 г.

Beyonce с цели 8 статуетки от MTV VMAs

Изпълнителката си тръгна с най-много награди от "Madison Square Garden". Тя и Blue Ivy бяха сред първите гости на събитието. Днес медиите в САЩ коментират основно скъпата рокля на дъщеря й и речта на Drake, в която той призна, че обича Rihanna, откакто е навършил 22 години.
Майка и дъщеря очароваха папараците и всички присъстващи на Червеният килим на MTV Video Music Awards 2016. Само облеклото на Blue струвало 11 хиляди долара и тази тема не спря да вълнува журналистите до този момент.

"Преди всичко искам да благодаря на моята невероятна дъщеря и страхотен съпруг за тяхната подкрепа.", заяви Бионсе в една от речите си.

Певицата грабна приз за "Певица на годината", "Най-добро поп видео", "Най-добра режисура", "Най-добра кинематография", "Най-добра хореография", "Най-добро редактиране", "Най-добър пробив" за "Lemonade". 

Съпругата на Jay-Z се включи в кампанията "Black Lives Matter" като доведе майките на четирима млади, чернокожи, невъоръжени мъже, които са били простреляни в последните години в Америка. 

Rihanna, която направи общо четири представяния за вечерта, спечели "Video Vanguard Award". А Drake, Kanye West, Alicia Keys имаха едни от най-запомнящите се речи за цялата проява. 

Рапърът, който иска да става Президент, говори в продължение на 4 минути, в които засегна имената на Beyonce, Taylor Swift, Amber Rose, както и това на съпругата си. След това всички видяха премиерата на най-новото му видео "Fade". 

Канадският изпълнител пък похвали приятелката си Riri за успеха и креативността й. Цялото му емоционално изказване можете да гледате тук: https://www.youtube.com/. От своя страна момичето от Барбадос посвети наградата за цялостен принос в музиката на близките и сънародниците си.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: