вторник, 23 август 2016 г.

The Weeknd в общ проект с "Daft Punk"

Изпълнителят ще работи по съвместно парче с музикантите. От лейбълът на канадеца съобщиха, че скоро ще запишат демото в студио. Това ще е първият сингъл на групата от три години насам. 
Wendy Goldstein, която е изпълнителен директор и ръководител на лейбъла "Republic Records", разкри за списанието "Billboard", че The Weeknd ще реализира колаборация с прочутата банда.

Не е ясно кога точно е направено интервюто, но в аудио платформата на изданието дамата споделя: "Всъщност ни предстои запис след два дни....с  The Weeknd и "Daft Punk". Аз съм огромен фен на момчетата и за първи път мога да участвам зад кулисите на проект като този.".

Новината излиза дни след като певеца публикува загадъчна снимка в социалните мрежи, а на нея се виждат два робота, които стоят върху тонколона. Той не даде повече подробности около фотоса, но вече е ясно, че готвят общо парче.

Дуото не е издавало нова музика от 2013-та насам. Последният им албум "Random Access Memories" включваше хита "Get Lucky", в който участваха Pharrell Williams и легендарния  Nile Rodgers.

The Weeknd пък е изключително зает след излизането на "Beauty Behind the Madness". Компилацията се появи през лятото на 2015-та, но от тогава изпълнителят не спира да се радва на огромен успех и популярност. Той спечели "Grammy" за албума си, а сега е номиниран  за "Най-добро мъжко видео" и "Най-добри видео ефекти" за "Can't Feel My Face" на видео музикалните награди на "МТV", които ще се състоят тази неделя.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: