вторник, 30 август 2016 г.

Ashton Kutcher: Ако искаме социалните медии да са различни, трябва да променим първо себе си

Актьорът е категоричен, че хората винят интернет за хиляди неща. Социалните мрежи, според него, са отражение на живота днес. Американецът също така е решен да защитава детето си от "глупостите" на Холивуд.
38-годишният артист, който очаква второто си дете от съпругата си Mila Kunis, сподели, че ще направи всичко възможно да държи дъщеря им Wyatt далеч от помията на шоубизнеса.

По време на интервю за "Entertainment Tonight" той обясни, че няма да настоява децата му да влязат в индустрията на всяка цена. "Ако тя си избере да е така - добре. Докато това не е нейн избор моята работа ще е да я защитавам от всички глупости", допълни Kutcher.

Наскоро Leslie Jones беше дълбоко поругана в социалните мрежи и тук идва въпроса как известните личности се справят със славата, коментарите, критиките и похвалите. Не са малко и онези звезди, които просто деактивират акаунтите си. "Ние трябва да се променим. Мисля, че хората лесно винят социалните мрежи за всичко. Те са просто отражение на това, което сме ние днес. Ако искаме да се променят, трябва да започнем първо със себе си.", счита Ashton. 

Той бе един от първите, които си направи профил в "Twitter" и с годините се е научил какво да пише там. "Научих да следя себе си и знам, че това идва с отговорността, че имаш висок глас в социалните мрежи като популярно лице. Ти си като парче месо хвърлено в клетката и няма значение колко добър си - все някой ще е готов да те разкъса. Може да се научиш да станеш дебелокож наистина бързо,", допълва красавеца.

Относно изборите за Президент на Америка актьора е на мнение, че е лош пример, когато хора на високи позиции водят кампании, в които засягат други живи същества. "Donald Trump например създава сепаратизъм, разделение и враждебност.", притеснен е още мачото.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: