четвъртък, 30 юни 2011 г.

Предложения за July morning

Всяка година на 30 юни срещу 1 юли хора се събират край морето, за да посрещнат изгрева. Ние ще ви дадем няколко оферти за предстоящи партита по този повод.

Едно от най-нашумелите музикални събития по случай Джулаят е Созопол фест 2011. Буквално след няколко часа на сцената на плажа край къмпинг "Градината" ще излязат едни от най-големите имена в джаза - Jazzanova, Incognito, Kraak&Smaak и други. Всички фенове ще могат да прекарат два незабравими дни с музика, плажни емоции въпреки малко начумереното време.

За варненци и гостите на Морската столица пък има няколко предложения. За почитателите на хауса на плажа край втора буна - Рапонги, вечерта ще се завърти истинска фиеста под електронната музика на Dj Tarkan. За разлика от минали години, Джулай 2011 ще бъде почетен от Alfa radio във Варна, а не както беше досега на Албена. Партито е с начален час 21:00, а входа е свободен.

Съвсем наблизо - на плажа до трета буна пък ще се съберат феновете на рока. Там след 23 часа ще подгреят момчетата от Б.Т.Р., а след тях ще "забият" легендите от "Юрая Хийп" - Кен Хенсли и Джон Лоутън. Входът също ще е free. За тези, които ще предпочетат да си останат на топло у дома, ще могат да гледат на живо всичко оттук: http://www.julymorning.bg/live.html. Освен това БНТ 1 и БНТ Свят ще излъчват директно изгрева от 5 и 30 до 6 и 30 сутринта.

Тази година ставаме свидетели как без значение от музикалните вкусове, хората се обединяват в една обща кауза, а именно забавлението край морският бряг. Ето защо е важно настроението и компанията да са добри, мястото не е от толкова голямо значение.




Снимка - http://www.google.bg/


Няма коментари: