четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Поли Генова готви албум и турне

Певицата, която е и ментор в музикалното предаване "X Factor" подготвя нови изненади за феновете си. До края на годината ще е готов първият й албум, който ще е придружен с национално клубно турне.
Момичето, което представи България на Евровизия тази година с песента "На инат" и в момента е една от най-обичаните поп изпълнителки за подрастващите, е на път да сбъдне своята мечта - да има собствена компилация. 

Ангажиментите на Поли покрай музикалното шоу не са никак малко, затова след краят му, тя и екипа й ще отделят повече време, за предстоящият диск. "Засега той има работно заглавие, което може да бъде променено.", сподели звездата пред вестник "24 часа". По нейните думи албума ще включва десетина песни, като ще има и дуетни парчета. Няма да е изненада ако Дани Милев и момичетата от "Латида" станат част от тях. Освен това покрай риалито на Нова ТВ, не са малко хората, които считат, че бившата блондинка ще покани някои от своите фаворити - Suga Mama, Voice of boys или Ангел и Моисей да се включат в проектите й.

Когато приключи работата по дебютния си албум Поли Генова ще зарадва меломаните извън столицата. Певицата иска да промотира новите си продукти като направи клубно турне в по-големите градове из страната.

Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: